Täby Yrkesgymnasium

Skolan har funnits sedan 2008 och Täby Yrkesgymnasium AB ägs av Utbcentret AB. Vi är fyra ägare som drivs av att ge alla, oavsett förutsättningar, en väg ut i arbetslivet. Vi vill göra skillnad och utgöra en länk mellan individ och arbetsplats. Våra skolor har ett viktigt uppdrag och är en del av framtidens kompetensförsörjning. Vår erfarenhet från stora och små företag ger oss möjlighet att stödja våra skolor med kunskap och kompetens för att utvecklas i en globaliserad värld där svensk arbetsmarknad är i ständig utveckling och där kraven på utbildad arbetskraft ökar och kompetensbehovet förändras.

Vår vision

”Vi tror på ett tillgängligt lärande för alla där vi är nära verkligheten och förstår branschernas behov av nya medarbetare. Vi vill ge varje elev möjlighet att utvecklas i ett yrke till anställning efter avslutade gymnasiestudier.”