1. Verklighetsanknytningen Körkort för alla! Vi är ett mindre yrkesgymnasium med höga förväntningar på våra
elever och oss själva. Hos oss får du en riktig yrkesutbildning och
ett startpaket för körkort vilket är viktigt för framtida anställning.

Välkommen till en skola med ambition!

Täby yrkesgymnasium är en mindre skola där alla känner varandra och med god gemenskap och hög trivselfaktor, vilket är avgörande för framgångsrikt lärande. Vi arbetar med stort individuellt fokus på varje elev. Som elev hos oss erbjuds du en verklighetsanknuten utbildning i och med vårt nära samarbete med branschen. Du som elev blir väl förberedd för arbetslivet redan under din utbildning.

Vi utbildar framtidens:

• Barberare
  • Hår- och makeupstylister
  • Frisörer
  • Personbilmekaniker
  • Billackerare
  • Bilskadereparatörer
  • Lastbilsförare
  • Lastbilsmekaniker
  • Bussförare

Vi erbjuder introduktionsprogram för dig som inte riktigt nått behörighet. Du följer programundervisningen i någon av våra ordinarie programinriktningar, men under första året läser du samtidig in ett eller två ämnen som du saknar behörighet i. På grundnivå erbjuder vi SV, MA och EN.

Vi erbjuder också specialpedagogisk verksamhet som vänder sig till dig som behöver extraordinärt stöd i skolan.

Hantverksprogrammet I höst startar vi Hantverksprogrammet Frisör, Barberare och Hår- och makeupstylist. Under våren har vi byggt Stockholms härligaste yrkessalar och nu laddar vi för att välkomna alla blivande kreatörer!